Groepsreis Nieuw-Zeeland

Onze Nieuw-Zeeland groepsreis is een kleinschalige kwaliteitsreis. Vanaf 1996 gingen honderden Nederlanders en Vlamingen u voor op deze speciale reis naar Nieuw-Zeeland. U gaat dan ook op reis met een de meest ervaren reisbegeleiders van het land. Een reis op waarin we de vele aspecten van het land met u delen, op reis met een Dutch Kiwi onder de Kiwi's.

Om volop te kunnen genieten van onze speciale plekjes reizen wij in klein gezelschap van maximaal negen personen. Onze accommodaties zijn in de categorie 4 en 5-sterren, de beste en leukste lodges en hotels, kleinschalig en op mooie locaties.

Ga mee op reis naar de rust, de natuur en de cultuur van Nieuw-Zeeland. Op een reis die door onze deelnemers beoordeeld wordt een 9+.

Optie Privereis. Wilt u met uw eigen gezelschap, vriendengroep een mooie Nieuw-Zeeland maken? We hebben alle meerdere maatwerkprivereizen samengesteld, in overleg en met invulling van uw wensen.

Voor de reis met vertrek februari 2025 hebben we nog drie boekingen nodig voor gegarandeerd vertrek.

Wilt u onze laatste nieuwtjes volgen, wij plaatsen wekelijks leuke info op onze populaire Facebook pagina - Passie voor Nieuw-Zeeland.
Mount Cook Helikopter Franz Josef Glacier

Comfort & natuur groepsreis Nieuw-Zeeland - 4 & 5 sterren

Onze Nieuw-Zeeland Boutique groepsreis is een kleinschalige kwaliteitsreis. Een reis op zoek naar de prachtige natuur in combinati..
meer info
meer info