Over ons

Kaipara Reizen is er voor Nederlanders en Vlamingen die op zoek zijn naar comfort en luxe reizen naar Nieuw-Zeeland en Schotland. Sinds 1997 ontwerpen en begeleiden we reizen en hebben in die jaren ook tientallen groepsreizen naar deze landen begeleid.
Daarnaast stellen voor enkele kleine reisorganisaties speciale maatwerk Nieuw-Zeeland en Schotland reizen samen. 

Alle reizen zijn eigen producten, samengesteld met passie en kennis van het land. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor de accommodaties als ook het vervoer en uw reiservaringen onderweg. Uw reis wordt dan ook door ons persoonlijk samengesteld en niet uitbesteed aan een plaatselijk agent of "landenspecialist". Ieder jaar zijn we duizenden kilometers onderweg in Nieuw-Zeeland en Schotland op zoek naar nieuwe speciale plekjes voor u. De accommodaties worden over het algemeen gerund door de lokale eigenaar en zijn kleinschalig en persoonlijk.

We stellen voor elke reis een draaiboek op maat samen, met tips voor lokale restaurants, leuke stops onderweg, mooie wandelingen door de ongerepte natuur die u zelf kunt maken en ideeën voor uitstapjes en excursies die u in kunt plannen. Uitgangspunt bij elke reis is dat u het land echt gaat beleven, de locals ontmoet en geniet van de ongerepte natuur. 

Als klein bedrijf hebben we direct contact met u als klant en weet u dat degene met wie u spreekt kennis heeft van uw bestemming. Dat blijkt ook uit de waardering van onze klanten met een beoordeling van gemiddeld een 9+.

Kaipara Reizen is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Daarnaast werken de leden van de VvKR samen om reizen duurzamer te maken, waarbij we onder andere samen bouwen aan een VvKR-bos.