Vind hier uw reis

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een land van uw dromen. Met een duizenden kilometers lange kustlijn, besneeuwde bergtoppen, prachtige vulkaanlanschappen en een unieke bevolkingmix. 

Sinds 1995 is Nieuw-Zeeland ons 2e thuis en we er zijn drie tot vier maanden per jaar onderweg met onze groepsreizen of op verkenning voor de autoreizen. U gaat dan ook op reis met ons eigen product, onze ervaringen en de feedback van uw voorgangers. 

Uw autoreis is een maatwerkproduct dat wij in overleg met u samenstellen. Gaat u mee op onze unieke groepsreis, dan ervaart u de kleinschaligheid van een Boutique reis.  
Belangrijk is natuurlijk uw accommodatie. Wij kiezen voor kwaliteitsaccommodaties in de 3 ½ tot 5 sterren categorie met de nadruk op kleinschalig en authentiek. Onze mooie plekjes hebben zich over de jaren bewezen in kwaliteit en loyaliteit.

Wij verwelkomen u graag op een van onze Nieuw-Zeeland reizen en laten u ervaren waarom wij door onze klanten beoordeeld worden met een 9+
En wilt u onze laatste nieuwtjes volgen, wij plaatsen wekelijks leuke info op onze populaire Facebook - Passie voor Nieuw-Zeeland pagina.


Mount Cook Helikopter Franz Josef Glacier

Comfort & natuur groepsreis Nieuw-Zeeland - 4 & 5 sterren

Onze Nieuw-Zeeland groepsreis is een reis voor liefhebbers van rust, woeste natuur en genieters van het goede leven. Ervaar het mo..
meer info
meer info

Autoreis Nieuw-Zeeland 4 weken - The Grand Tour

Uw droomreis met het mooiste van de eilanden van Nieuw-Zeeland. Een reis van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste zuid..
meer info
meer info

Boutique autorondreis naar Nieuw-Zeeland

Onze droomreis voert u langs de toplodges en hotels in Nieuw-Zeeland. Van de Solitaire Lodge in Rotorua tot aan de Azur Lodge a..
meer info
meer info

Natuur autoreis naar Nieuw-Zeeland

Met meer dan 15 grote Nationale Parken en een kustlijn van 10.000 kilometer is het Nieuw Zeeland de ultieme natuurbestemming. Op o..
meer info
meer info

Privéreis naar Nieuw-Zeeland

Beleef het mooie Nieuw Zeeland samen met uw vrienden, familie of collega's. Comfortabel genieten van het land terwijl u gereden..
meer info
meer info

Autoreis naar het 'andere' Nieuw Zeeland

Bekijk Nieuw-Zeeland door onze ogen, de afgelegen plekjes opzoekend. Op een reis door een land van ingeslapen dorpjes, woeste berg..
meer info
meer info

32-daagse luxe autoreis naar Nieuw-Zeeland

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Reis de volledige lengte van het..
meer info
meer info
Akaroa Golf Christchurch

Golfreis naar Nieuw-Zeeland

Golf, de meest populaire sport in Nieuw Zeeland. Vrijwel elk dorp heeft zijn eigen volwaardige golfbaan; in totaal heeft het land ..
meer info
meer info