Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een land van uw dromen. Met een duizenden kilometers lange kustlijn, besneeuwde bergtoppen, prachtige vulkaanlandschappen en een unieke bevolking mix. 


Sinds 1990 is Nieuw-Zeeland ons 2e thuis en we er zijn enkele maanden per jaar onderweg met onze groepsreizen of op verkenning voor de autoreizen. U gaat dan ook op reis met ons eigen product, onze ervaringen en de feedback van uw voorgangers. 

Wij bieden Nieuw-Zeeland autoreizen aan in het midden en hogere segment. Al onze reizen zijn maatwerk reizen en wij horen graag uw wensen om een mooi voorstel te maken voor uw droomreis naar Nieuw-Zeeland.

Of ga mee op onze Boutique groepsreis. Met Henk als chauffeur en reisbegeleider maakt u een unieke reis met de meest ervaren Nederlandse Nieuw-Zeeland gids. In 1997 was zijn eerste groepsreis en door de jaren heen is de reis geëvolueerd tot de prachtige reis die het nu is.

Belangrijk is de accommodatie. Onze reizen maken gebruik van kleinschalige kwaliteitsaccommodaties in de 3 ½ tot 5-sterren categorie. Naast hotels op stedelijke locaties maken we vooral gebruik van landelijke accommodaties die zich bewezen hebben in kwaliteit en loyaliteit. U gaat op reis naar het echte Nieuw-Zeeland!

Voor de reis met vertrek februari 2025 hebben we nog drie boekingen nodig voor gegarandeerd vertrek.

Wij verwelkomen u graag op een van onze Nieuw-Zeeland reizen en laten u ervaren waarom wij door onze klanten beoordeeld worden met een 9+.
En wilt u onze laatste nieuwtjes, volg ons dan op onze Passie voor Nieuw-Zeeland pagina.Mount Cook Helikopter Franz Josef Glacier

Comfort & natuur groepsreis Nieuw-Zeeland - 4 & 5 sterren

Onze Nieuw-Zeeland Boutique groepsreis is een kleinschalige kwaliteitsreis. Een reis op zoek naar de prachtige natuur in combinati..
meer info
meer info

Autoreis Nieuw-Zeeland 4 weken - The Grand Tour

Uw droomreis met het mooiste van de eilanden van Nieuw-Zeeland. Een reis van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste z..
meer info
meer info

Boutique autorondreis naar Nieuw-Zeeland

Onze droomreis voert u langs de toplodges en hotels in Nieuw-Zeeland. Van de Solitaire Lodge in Rotorua tot aan de Azur Lodge a..
meer info
meer info

Nieuw-Zeeland - Bed & Breakfast, Cottage & Cabin reis

Met meer dan 15 grote Nationale Parken en een kustlijn van 10.000 kilometer is het Nieuw Zeeland de ultieme natuurbestemming. Op o..
meer info
meer info

Privéreis naar Nieuw-Zeeland

Wat is er leuker dan met uw partner..
meer info
meer info

32-daagse luxe autoreis naar Nieuw-Zeeland

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Reis de volledige lengte van het..
meer info
meer info
Akaroa Golf Christchurch

Golfreis naar Nieuw-Zeeland

Golf, de meest populaire sport in Nieuw Zeeland. Vrijwel elk dorp heeft zijn eigen volwaardige golfbaan; in totaal heeft het land ..
meer info
meer info