Vind hier uw reis

Nieuw-Zeeland

Gegarandeerd vertrek 27 november - nog 3 plaatsen beschikbaar

Comfort & natuur reis Nieuw-Zeeland - 4 & 5 sterren

Een reis voor liefhebbers van rust, ruimte en woeste natuur, maar ook voor genieters van het goede leven. Ervaar het mooie Nieuw-Z..
meer info
meer info
gegarandeerd vertrek 16 maart

Luxe groepsreis Nieuw Zeeland

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Een reis geschikt voor zowel de ..
meer info
meer info

Autoreis Nieuw-Zeeland - The Grand Tour

Uw droomreis met het mooiste van de eilanden van Nieuw-Zeeland. Een reis van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste zuid..
meer info
meer info

Boutique autorondreis naar Nieuw-Zeeland

Droomreis voert u langs de toplodges en hotels in Nieuw-Zeeland. Van de Solitaire Lodge in Rotorua tot aan de Matakauri Lodge a..
meer info
meer info

Natuur autoreis naar Nieuw-Zeeland

Met meer dan 15 grote Nationale Parken en een kustlijn van 10.000 kilometer is het Nieuw Zeeland de ultieme natuurbestemming. Op o..
meer info
meer info

Privéreis naar Nieuw-Zeeland

Beleef het mooie Nieuw Zeeland samen met uw vrienden, familie of collega's. Comfortabel genieten van het land terwijl u gereden..
meer info
meer info

Autoreis 3 weken het mooiste van Nieuw-Zeeland

Drie weken reizen door een van de mooiste landen op onze planeet. Nieuw-Zeeland is een land dat gemaakt is voor een autoreis. Met ..
meer info
meer info

Autoreis naar het 'andere' Nieuw Zeeland

Bekijk Nieuw-Zeeland door onze ogen, de afgelegen plekjes opzoekend.  Reis door een land van ingeslapen dorpjes, woeste ..
meer info
meer info

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Door met een camper in Nieuw Zeeland te reizen kiest u voor een onafhankelijke en flexibele vakantie. U hoeft uw route en tijds..
meer info
meer info

Luxe reis naar Nieuw-Zeelands natuurschoon

Wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van de vroege vogels in het regenwoud. Onze natuur-autoreis door Nieuw Zeel..
meer info
meer info

Landelijke kwaliteitsreis naar Nieuw-Zeeland

Dit is uw droomreis met het mooiste van de beide eilanden van Nieuw-Zeeland. Van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste ..
meer info
meer info

Luxe autoreis naar Nieuw-Zeeland

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Onze autoreis door Nieuw Zeeland..
meer info
meer info

Golfreis naar Nieuw-Zeeland

Golf, de meest populaire sport in Nieuw Zeeland. Vrijwel elk dorp heeft zijn eigen volwaardige golfbaan; in totaal heeft het land ..
meer info
meer info