• Mull of Galloway
Vind hier uw reis

Autoreis Schotland

Al meer dan 15 jaar organiseren wij onze kleinschalige reizen in Schotland. Wij zijn ieder jaar 10 tot wel 16 weken onderweg in Schotland om de kwaliteit van accommodaties en routes hoog te houden. U boekt uw reis rechtstreeks bij ons, om het echte maatwerk te kunnen waarborgen.

Boek op tijd voor 2022!  Onze partners in Schotland vragen om op tijd te boeken, want het aantal reserveringen is nu (sept. 2021) al gemiddeld boven de 30% en voor de weekenden veel hoger.

Deel onze passie voor het geologische wonder van de Highlands & Islands. Van het vulkanische verleden van Isle of Skye naar het drie miljard jaar oude rotsland van de ruige Hebriden.
Laat u verrassen door de mix van Keltische, Scandinavische en Angelsaksische culturen, die de kleurrijke volksaard van de Schotten gevormd heeft. En geniet er van de verschillen tussen het mondaine Edinburgh, de klassieke Highlands, Keltische Hebriden en het Noordse Orkney.

Belangrijk is natuurlijk uw accommodatie. Wij kiezen voor kwaliteitsaccommodaties in de 3 ½ tot 5 sterren categorie met de nadruk op kleinschalig en authentiek. Onze mooie plekjes hebben zich over de jaren bewezen in kwaliteit en loyaliteit.

Ga met ons op reis naar Schotland en zie waarom onze trouwe klanten onze reizen beoordelen met een 9+.
En wil je onze laatste nieuwtjes volgen, wij plaatsen wekelijks leuke info op onze populaire Facebook-Schotland pagina

18-daagse Autoreis Compleet Schotland - Highlands, Skye & Hebriden

Schotland is gemaakt voor een prachtige autoreis. Het land heeft een aantal schitterende nationale parken, zowel op 'het vasteland..
meer info
meer info

Comfort autoreis Schotland -Hebriden - Skye, Lewis en Harris

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Het noorden van Schotland, het eiland Skye en de Outer Hebrid..
meer info
meer info

Cultuur en natuur autoreis naar Zuid-Schotland

In het zuiden van Schotland ligt het culturele hart van het land. Het golvende heuvelland stond de wieg van twee van Schotland gro..
meer info
meer info
Scara Brae ruine prehistorisch dorp Orkney

Autoreis Noord-Schotland en de Orkney eilanden

Het noorden van Schotland is een land van mysterie. Met het woeste klimaat, de lege berglandschappen en in het noorden bekroond me..
meer info
meer info

Autoreis langs landelijke lodges in Schotland

Ga in stijl op reis naar het Schotland uit de 18e en 19e eeuw. Een reis over de afgelegen wegen, door mooie streken en iedere dag ..
meer info
meer info