• Mull of Galloway

Autoreis Schotland

Al meer dan 15 jaar organiseren wij onze kleinschalige reizen in Schotland. Wij zijn ieder jaar 10 tot wel 16 weken onderweg in Schotland om de kwaliteit van accommodaties en routes hoog te houden. U boekt uw reis rechtstreeks bij ons, om het echte maatwerk te kunnen waarborgen.

Boek op tijd!  Onze partners in Schotland vragen om op tijd te boeken! Het is vanaf oktober, november alweer druk met reserveringen voor het volgende zomerseizoen!

Deel onze passie voor het geologische wonder van de Highlands & Islands. Van het vulkanische verleden van Isle of Skye naar het drie miljard jaar oude rotsland van de ruige Hebriden.
Laat u verrassen door de mix van Keltische, Scandinavische en Angelsaksische culturen, die de kleurrijke volksaard van de Schotten gevormd heeft. En geniet er van de verschillen tussen het mondaine Edinburgh, de klassieke Highlands, Keltische Hebriden en het Noordse Orkney.

Belangrijk is natuurlijk uw accommodatie. Wij kiezen voor kwaliteitsaccommodaties in de 3 ½ tot 5 sterren categorie met de nadruk op kleinschalig en authentiek. Onze mooie plekjes hebben zich over de jaren bewezen in kwaliteit en loyaliteit.

Ga met ons op reis naar Schotland en zie waarom onze trouwe klanten onze reizen beoordelen met een 9+.
En wil je onze laatste nieuwtjes volgen, wij plaatsen wekelijks leuke info op onze populaire Facebook-Schotland pagina

18-daagse Autoreis Compleet Schotland - Highlands, Skye & Hebriden

Schotland is gemaakt voor een autoreis. Het land heeft prachtige nationale parken, zowel op 'het vasteland' als op de eilanden.&nb..
meer info
meer info

Autoreis Schotland -Hebriden - Skye, Lewis en Harris

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Het noorden van Schotland, het eiland Skye en de Outer Hebrid..
meer info
meer info
Scara Brae ruine prehistorisch dorp Orkney

Autoreis Schotland - Orkney & Shetland Isles

Het noorden van Schotland is een land van mysterie. Met het woeste klimaat, de lege berglandschappen en in het noorden bekroond me..
meer info
meer info

Autoreis landelijk Schotland

Om de drukke regio's van Schotland te vermijden hebben we in 2021 een nieuwe kwaliteitsreis samengesteld. Een autoreis voor wie op..
meer info
meer info