Vind hier uw reis

Schotland

Al meer dan 15 jaar organiseren wij onze kleinschalige reizen in Schotland. Wij zijn ieder jaar meerdere maanden onderweg in Schotland om de kwaliteit van accommodaties en routes hoog te houden. U boekt uw reis rechtstreeks bij ons, om het echte maatwerk te kunnen waarborgen.

Boek op tijd voor 2022!  Onze partners in Schotland vragen om op tijd te boeken, want het aantal reserveringen is nu (sept. 2021) al gemiddeld boven de 30% en voor de weekenden veel hoger. 

Deel onze passie voor het geologische wonder van de Highlands & Islands. Van het vulkanische verleden van Isle of Skye naar het drie miljard jaar oude rotsland van de ruige Hebriden.
Laat u verrassen door de mix van Keltische, Scandinavische en Angelsaksische culturen, die de kleurrijke volksaard van de Schotten gevormd heeft. En geniet er van de verschillen tussen het mondaine Edinburgh, de klassieke Highlands, Keltische Hebriden en het Noordse Orkney.

Belangrijk is natuurlijk uw accommodatie. Wij kiezen voor kwaliteitsaccommodaties in de 3 ½ tot 5 sterren categorie met de nadruk op kleinschalig en authentiek. Onze mooie plekjes hebben zich over de jaren bewezen in kwaliteit en loyaliteit.

Ga met ons op reis naar Schotland en zie waarom onze trouwe klanten onze reizen beoordelen met een 9+.
En wil je onze laatste nieuwtjes volgen, wij plaatsen wekelijks leuke info op onze populaire Facebook-Schotland pagina


Loch Assynt en Ardvreck Castle

Boutique reis naar de Hebriden en Orkney eilanden

Twee keer per jaar maken we deze speciale reis. W..
meer info
meer info
Marwick Head, Orkney, Kitchener, Puffins

Groepsreis Noord-Schotland en Orkney eilanden

Het noorden van Schotland is een land van mysterie. Met het woeste klimaat, de lege berglandschappen en bekroond met een eilandeng..
meer info
meer info

18-daagse Autoreis Compleet Schotland - Highlands, Skye & Hebriden

Schotland is gemaakt voor een prachtige autoreis. Het land heeft een aantal schitterende nationale parken, zowel op 'het vasteland..
meer info
meer info

Schotland, luxe groepsreis

Een reis die Schotlands rijke verleden combineert met comfort en stijl. U overnacht in accommodaties die Schotse geschiedenis adem..
meer info
meer info

9-Daagse luxe golfreis naar Schotland

Schotland, the Home of Golf. Een prachtige reis langs de beroemdste golfbanen van Schotland, overnachte..
meer info
meer info

Comfort autoreis Schotland -Hebriden - Skye, Lewis en Harris

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Het noorden van Schotland, het eiland Skye en de Outer Hebrid..
meer info
meer info
Broch, Dun Carloway, Lewis, Harris,

Groepsreis mystieke Hebriden eilanden - Lewis en Harris

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Laat u verrassen door de woeste Highlands en de betoverende e..
meer info
meer info

Luxe autoreis Noord Schotland & Highlands, exclusieve accommodaties

Met deze luxe autoreis naar Schotland overnacht u in de beste 5-sterren lodges van deze dunbevolkte regio. Iedere lodge of hotel h..
meer info
meer info

Cultuur en natuur autoreis naar Zuid-Schotland

In het zuiden van Schotland ligt het culturele hart van het land. Het golvende heuvelland stond de wieg van twee van Schotland gro..
meer info
meer info
Scara Brae ruine prehistorisch dorp Orkney

Autoreis Noord-Schotland en de Orkney eilanden

Het noorden van Schotland is een land van mysterie. Met het woeste klimaat, de lege berglandschappen en in het noorden bekroond me..
meer info
meer info

Privéreis naar Schotland

Schotland is een heerlijke bestemming voor een kleinschalige reis met uw familie of reisgezelschap. Met de ervaring van onze groep..
meer info
meer info

Autoreis langs landelijke lodges in Schotland

Ga in stijl op reis naar het Schotland uit de 18e en 19e eeuw. Een reis over de afgelegen wegen, door mooie streken en iedere dag ..
meer info
meer info
Floors, Castle, tuinen, Kelso, Borders

Zuid-Schotland, luxe reis in The Borders, Galloway & Isle of Arran

Het zuiden van Schotland is het culturele hart van het land. In dit prachtige heuvelland stond de wieg van twee van Schotland groo..
meer info
meer info

Privéreis naar Schotland - de Orkney eilanden

Het is maar een afstand van 30 kilometer, maar de Orkney eilanden zijn een ander Schotland. Een verrass..
meer info
meer info