Luxe reis Nieuw-Zeeland

Al meer dan 15 jaar zijn wij specialist voor luxe reizen naar Nieuw-Zeeland. Met de ervaring van onze luxe groepsreizen en maatwerk autoreizen bieden wij u een gevarieerd bouquet aan landelijke lodges en kwaliteitshotels. 

Als kleinschalige reisorganisatie reizen we vele weken per jaar met onze Boutique groepsreizen en privé door Nieuw-Zeeland. Zo onderhouden we de kwaliteit van de accommodaties en routes en worden daarvoor door onze reizigers gewaardeerd met een 9+.

Gaat u met ons op reis naar Nieuw-Zeeland? Dan wordt u door onze Kiwi-hosts iedere dag verwelkomt in het natuurwonder genaamd Aotearoa/New-Zealand.
Mount Cook Helikopter Franz Josef Glacier

Comfort & natuur groepsreis Nieuw-Zeeland - 4 & 5 sterren

Onze Nieuw-Zeeland Boutique groepsreis is een kleinschalige kwaliteitsreis. Een reis op zoek naar de prachtige natuur in combinati..
meer info
meer info

Boutique autorondreis naar Nieuw-Zeeland

Onze droomreis voert u langs de toplodges en hotels in Nieuw-Zeeland. Van de Solitaire Lodge in Rotorua tot aan de Azur Lodge a..
meer info
meer info

32-daagse luxe autoreis naar Nieuw-Zeeland

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Reis de volledige lengte van het..
meer info
meer info
Akaroa Golf Christchurch

Golfreis naar Nieuw-Zeeland

Golf, de meest populaire sport in Nieuw Zeeland. Vrijwel elk dorp heeft zijn eigen volwaardige golfbaan; in totaal heeft het land ..
meer info
meer info