Het team

HENK ROOSSIEN

De reisloopbaan van Henk begon met fiets- en wandelreizen binnen Europa en Amerika. Al reizend, wandelend en liftend door Europa en Azië landde hij in oktober 1990 voor het eerst in Nieuw-Zeeland, het begin van een lange liefde.
De afgelopen 20 seizoenen zijn er vele reizen begeleid in Nieuw Zeeland, Canada en Schotland. In 2003 is hij met Kaipara Reizen gestart en sindsdien zelfstandig reisorganisator en reisbegeleider. Vele maanden per jaar is hij Down Under en in mysterieus Schotland op pad. Om de groeps- en privéreizen te begeleiden en de contacten met accommodaties te onderhouden. Maar ook om de kleine details bij te schaven, waardoor onze reizen met een warme 9+ beoordeeld worden.
Gaat u mee op een van onze reizen, dan deelt hij zijn kennis en passie voor de natuur, geologie, cultuur en geschiedenis van Nieuw-Zeeland en Schotland.
Heeft u zin in een van de weinig echte kleinschalige reizen naar Schotland of Nieuw-Zeeland, samengesteld door iemand die uw reis van kop tot staart heeft bedacht? Reis dan letterlijk in de voetsporen op een van onze unieke autoreizen. Of op een van onze groeps of privereizen onder de begeleiding van Henk als gids/chauffeur.


BIANCA ROOSSIEN

Bianca studeerde vrijetijdwetenschappen in Tilburg en heeft een grote passie voor reizen! Ze is thuis in de wereld van Marketing en Customer Relations en heeft haar sporen verdiend bij grote internationele bedrijven. Zij is verantwoordelijk voor de marketing en de technische kant van Kaipara Reizen en onderhoudt de contacten met verschillende organisaties.
De liefde voor het reizen heeft haar de afgelopen 15 jaar gebracht in Zuid-Afrika, Japan, Taiwan, maar vooral in ons Nieuw-Zeeland en Schotland.
In Kaipara Reizen komt voor Bianca de passie voor het reizen samen met haar ervaring in het bedrijfsleven: "a dream come true!"