Vind hier uw reis

Privereis naar Nieuw-Zeeland

Wat is er leuker dan met uw partner, eigen vriendengroep of familie op reis te gaan? Wij hebben de afgelopen jaren al vele privereizen naar Nieuw-Zeeland samengesteld en uitgevoerd. Reizend in een comfortabele Mercedes Minibus (met 12 tot 15 zitplaatsen). 

Henk is als reisbegeleider begonnen met begeleiden van groepsreizen in 1997 en heeft in die jaren zijn passie voor het mooie Nieuw-Zeeland gedeeld met een kleine 1000 Nederlanders en Vlamingen. Als een van de weinige Nederlandse/Vlaamse gidsen heeft hij ook de permits om in Nieuw-Zeeland privetours te begeleiden en chauffeuren. U gaat dan ook op reis met de ervaring en de verhalen en van bijna 30 jaar een leven Down Under. 

In overleg met u stellen wij een maatwerkreis samen met daarin uw wensen. Bijvoorbeeld een reis met veel natuur en wandelopties. Of kiest u voor een golfreis, een reis voor wijnproevers of een reis op zoek naar de stilte in het schitterende achterland van Nieuw-Zeeland. 
In combinatie met de leukste 4 en 5-sterren accommodaties stellen wij een passende maatwerk reis samen, met bijvoorbeeld bovenstaande opties. 

Bekijk onderstaande voorbeelden, stuur ons uw wensen en wij gaan aan de slag om een prachtige reis naar Nieuw-Zeeland voor u samen te stellen.

Met vriendelijke reisgroet en wij horen graag van u
Bianca & Henk Roossien

Privéreis naar Nieuw-Zeeland

Wat is er leuker dan met uw partner..
meer info
meer info

32-daagse luxe autoreis naar Nieuw-Zeeland

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Reis de volledige lengte van het..
meer info
meer info
Akaroa Golf Christchurch

Golfreis naar Nieuw-Zeeland

Golf, de meest populaire sport in Nieuw Zeeland. Vrijwel elk dorp heeft zijn eigen volwaardige golfbaan; in totaal heeft het land ..
meer info
meer info