• Waiau River Valley
Vind hier uw reis

Autoreis Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een geologisch wonder gelegen in een aangename klimaatzone. De langgerektheid van het land, met vele heuvels, bergen en vulkanen en de vruchtbaarheid van de bodem, maken het tot een groen paradijs.

Waarom de keuze voor een Nieuw-Zeeland reis met Kaipara Reizen?

Als een van de weinige reisorganisaties hebben wij alleen onze eigen producten. We werken niet met plaatselijke agenten, maar u communiceert met degene die de reis ontworpen heeft en uitvoert.
Onze reizen zijn in het midden tot hogere segment en elke reis is een maatwerk reis die wij samenstellen in overleg met de klant.


Samen met onze partner Snowleopard Reizen waren we in 1995 als een van de eerste reisorganisaties op pad in Nieuw-Zeeland. Henk heeft in die periode meer dan 70 groeps- en privéreizen begeleidt en meer dan een half miljoen kilometers afgelegd in alle uithoeken van het fascinerende land. U reist dan ook zijn voetsporen, meer dan 30 jaar Dutch-Kiwi ervaring, gecombineerd met de feedback van honderden Nederlanders en Vlamingen die u voorgingen.

Onze reizen leiden u naar de “highlights” van het land. Maar vooral naar die verborgen zijweggetjes, bars en restaurants met locals, dat lege strand en de fascinerende Maori cultuur. Op deze manier heeft u iedere dag weer een nieuwe bladzijde toin het fascinerende boek genaamd Aotearoa/New-Zealand.

Als accommodaties kiezen wij voor 4 en 5-sterren kwaliteitsaccommodaties, zo veel mogelijk kleinschalig, persoonlijk en op vaak prachtige locaties. Voeg daar een comfortabele en ruime huurauto aan toe en u reist in uw eigen tempo in het natuurwonder Nieuw-Zeeland.


Ga met ons op reis naar Nieuw-Zeeland en zie waarom onze trouwe klanten onze reizen beoordelen met een 9+.

 

Autoreis Nieuw-Zeeland 4 weken - The Grand Tour

Uw droomreis met het mooiste van de eilanden van Nieuw-Zeeland. Een reis van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste z..
meer info
meer info

Natuur autoreis naar Nieuw-Zeeland

Met meer dan 15 grote Nationale Parken en een kustlijn van 10.000 kilometer is het Nieuw Zeeland de ultieme natuurbestemming. Op o..
meer info
meer info

32-daagse luxe autoreis naar Nieuw-Zeeland

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Reis de volledige lengte van het..
meer info
meer info