• Waiau River Valley
Vind hier uw reis

Autoreis Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een geologisch wonder gelegen in een aangename klimaatzone. De langgerektheid van het land, met de vele heuvels, bergen en vulkanen en de vruchtbaarheid van de bodem, maken het tot een paradijs om met een huurauto te verkennen.

Sinds 1990 is Nieuw-Zeeland ons 2e thuis en al meer dan 20 jaar zijn wij er met onze kleinschalige groepsreizen en autoreizen op pad. Ieder jaar zijn we er tussen oktober en april 12 tot soms wel 20 weken “on the road”. Overnachtend bij onze gastvrije hosts, in de natuur, aan een strand, voet van een vulkaan of bij een betoverend bergmeer. 

Onze reizen leiden u naar de “highlights” van het land. Maar het zijn die verborgen zijweggetjes, bars en restaurants met locals, dat lege strand en de fascinerende Maori cultuur, die u iedere dag weer een nieuwe bladzijde tonen van Aotearoa.

Als accommodaties kiezen wij voor 4 en 5-sterren kwaliteitsaccommodaties, bijna altijd kleinschalig, persoonlijk en op vaak prachtige locaties. Voeg daar een comfortabele en ruime huurauto aan toe en u reist in uw eigen tempo in het natuurwonder Nieuw-Zeeland.

Ga met ons op reis naar Nieuw-Zeeland en zie waarom onze trouwe klanten onze reizen beoordelen met een 9+.


Autoreis Nieuw-Zeeland 4 weken - The Grand Tour

Uw droomreis met het mooiste van de eilanden van Nieuw-Zeeland. Een reis van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste zuid..
meer info
meer info

Natuur autoreis naar Nieuw-Zeeland

Met meer dan 15 grote Nationale Parken en een kustlijn van 10.000 kilometer is het Nieuw Zeeland de ultieme natuurbestemming. Op o..
meer info
meer info

Autoreis naar het 'andere' Nieuw Zeeland

Bekijk Nieuw-Zeeland door onze ogen, de afgelegen plekjes opzoekend. Op een reis door een land van ingeslapen dorpjes, woeste berg..
meer info
meer info