Vind hier uw reis

Groepsreis Schotland

Al meer dan 15 jaar organiseren wij onze kleinschalige groepsreizen in Schotland. Wij zijn er ieder jaar 6 tot 8 weken onderweg met onze kleinschalige kwaliteitsreizen; naar de Highlands, Hebriden en Orkney.

Deel met ons de passie voor het geologische wonder van de Highlands & Islands. Van het vulkanische verleden van Isle of Skye naar het drie miljard jaar oude rotsland van de ruige Hebriden.
Laat u verrassen door de mix van Keltische, Scandinavische en Angelsaksische culturen, die de kleurrijke volksaard van de Schotten gevormd heeft. En geniet er van de verschillen tussen het mondaine Edinburgh, de klassieke Highlands, Keltische Hebriden en het Noordse Orkney.

Belangrijk is natuurlijk uw accommodatie. Wij kiezen voor kwaliteitsaccommodaties in de 3 ½ tot 4 sterren categorie met de nadruk op kleinschalig en authentiek. Onze mooie plekjes hebben zich over de jaren bewezen in kwaliteit en loyaliteit.

Ga met ons op reis naar Schotland en zie waarom onze trouwe klanten onze reizen beoordelen met een 9+.
En wil je onze laatste nieuwtjes volgen, wij plaatsen wekelijks leuke info op onze populaire Facebook-Schotland pagina

Boutique reis Schotland - Highlands en Orkneys

Ga mee op onze kleinschalige kwaliteitsreis naar Schotse Highlands en de Orkney eilanden. Op deze reis overnachten we in lodg..
meer info
meer info

Schotland, luxe groepsreis

Een reis die Schotlands rijke verleden combineert met comfort en stijl. U overnacht in accommodaties die Schotse geschiedenis adem..
meer info
meer info