• Uw specialist in reizen naar Schotland en Nieuw-Zeeland meer info

Kleinschalige luxe groepreis naar Nieuw-Zeeland

Comfortabele landelijke 4 & 5 sterren accomodaties

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Een reis geschikt voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeeland wil ervaren. Deze rondreis laat u het mooiste van Nieuw-Zeeland zien. Er wordt gekozen voor een uitgekiende route, waarbij we veel mooie plekjes zoeken die nog niet door het grote toerisme ontdekt zijn. Een reis met veel natuur, comfort, privacy en rust. Gegarandeerd vertrek 16 maart 2020, nog enkele plaatsen beschikbaar.

De opzet van onze reizen is om u veel persoonlijke vrijheid te geven. Geen verplichte programma's en u heeft de ruimte om een dag uw eigen plan te trekken of gewoon lekker te genieten van de heerlijke accommodaties en locaties.

U overnacht in kwaliteitslodges veelal gelegen op landelijke locaties. Op enkele plaatsen kiezen wij voor het comfort van 5* hotels. De kleine groepen bestaan uit maximaal negen personen en u reist in een luxe minibus. Voor de vlucht naar Nieuw-Zeeland bieden wij u de keuze, Economy of Business class.

Vanaf 1997 organiseren wij onze reizen naar Nieuw-Zeeland en met onze ervaren Nederlandse reisbegeleiding (meer dan 50 groepsreizen) ziet u het land door de ogen van een kenner. Onze reizen zijn door onze deelnemers beloond met een 9+.